Gevulde Tomaat en komkommer
Ingrediënten:
1 grote komkommer
1 bakje snoep tomaatjes
Pakje philadelphia bieslook
Pakjes philadelphia gegrilde paprika
Risotto
peper, zout,paprika
ui
1 grote komkommer
1 bakje snoep tomaatjes
Pakje philadelphia bieslook
Pakjes philadelphia gegrilde paprika
Risotto
peper, zout,paprika
ui
Snij de komkommer over langs in het midden en haal de zaadlijst eruit. Omgekeerd even op keuken
papier laten uitlekken.
Vul daarna de komkommer met bijv philadelphia, deze zijn in verschillende smaken te krijgen.
Hierna snij je het in repen van ongeveer 2 cm.
Voor de risotto mengsel gebruikte ik ongeveer een kwart uit het bakje. Deze op smaak maken
met paprikapoeder, zout, peper, fijn gesnippert uitje. Goed doormengen en dan de komkommer
besmeren.
Dit zelfde kan je doen met snoeptomaatjes. Snij deze door het midden en hol het uit en vul het met
bovenstaande mengsels van zowel philadelphia en risotto. Uiteraard zijn van philadelphia meerdere varianten dus gebruik je eigen smaak
Rolletjes
Ingrediënten:
1 Avocado
1 Kaki
Gerookte ham
Snijworst
Kipfilet
Ander beleg..
1 Avocado
1 Kaki
Gerookte ham
Snijworst
Kipfilet
Ander beleg..
Haal de schil van de kaki en de avocado. Snij hierna grote repen en leg deze op Uw beleg van keus
liefst zo mager mogelijk zoals gerookte ham of kipfilet. Rol hierin de vrucht en U heeft een
heerlijk hapje voor bij de borrel
Geen opmerkingen:
Een reactie posten