donderdag 20 februari 2014

Kipfilet met Paprika, Champignons, Witlof en Tomaat

Ingrediënten:
150 gr Kifliet
150 gr champignon
2 uien
2 tomaten
2 stronken witlof
1 paprika
4 klein aardappels
4 et tomatensaus
Scheut chiliesaus
olijfolie
knoflook
kruiden

Bereidingswijze:
Schil de aardappelen en maak er blokjes van en kook deze beet gaar. Snij intussen de kipfilet in stukjes en deze marineren met olijfolie, kippenkruiden, knoflook en chiliesaus en ongeveer een half uurtje laten intrekken. G
iet de aardappels af en ik heb er dan rozemarijn op gedaan zodat deze er lekker in trekt. Snij alle groentes in stukken

Pak de wok en bak hier lekker de kipfilet in, daarna de champignons en ui. Na ongeveer 2 min de witlof en tomaat toevoegen en mee wokken totdat de witlof gaar is. Nu de aardappels en de kruiden toevoegen. Ik gebruikte, peper, zout, paprikapoeder, oregano en rozemarijn (gebruik kruiden die jezelf lekker vind)
Alles even op hoog vuur. Nu de tomatensaus en chiliesaus erbij doen en paar minuten mee bakken.
Proef of het op smaak is en klaar is het gerecht





Eet Smakelijk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten