vrijdag 7 februari 2014

Speciebonen Salade

Ingrediënten:
500gr sperciebonen uit pot of zelf gekookt (beet gaar)
50 gr  Feta (niet op olie basis)
1 rode ui
1 bouillonblokje
8 zongedroogde tomaatjes.
olijfolie en balsamico azijn
zout en peper

Bereidingswijze:
Kook de sperciebonen in ruim water met een bouillon blokje.
Snij de uit door het midden en snij dan hele dunne plakjes
Feta kaas in kleine stukjes snijden
Pijnboompitten in een pan licht roosteren.
Meng dit alles in een schaal, sperciebonen erbij en op smaak
brengen met zout en peper en met olijfolie en balsamico azijn en 
voor de liefhebbers kan je er ook nog olijven door doen. Alle ingrediënten in de schaal mengen en af maken met een dressing

Serveertips:
lekker als lunch maar kan ook goed als als diner en doe er dan aardappel blokjes bij of meergranen rijst.





Eet Smakelijk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten