Ingrediënten:
Rijst na keuze (ik koos voor notenrijst)
Peultjes (vers of uit pot)
Wortels (vers of uit pot)
Paprika
Ui
Knoflook
Cashew noten of reepjes kipfilet
Kruiden naar smaak
Rijst na keuze (ik koos voor notenrijst)
Peultjes (vers of uit pot)
Wortels (vers of uit pot)
Paprika
Ui
Knoflook
Cashew noten of reepjes kipfilet
Kruiden naar smaak
Kook de rijst volgens gebruiksaanwijzing.
In een wok iets olie verhitten (kies je voor kipfilet dan deze bakken) en de knoflook toevoegen. Ui erbij en de verse worteltjes (uit pot op eind toevoegen anders word het pap) Daarna de peultjes toevoegen (uit pot op eind toevoegen anders word het pap), kruiden naar smaak. Alles lekker laten sudderen totdat de wortels en peultjes gaar zijn.
Paprika toevoegen 5 min voordat je de rijst gaat toevoegen
Wanneer de rijst gaar is afgieten en dit toevoegen aan de wok. (heb je peuljes en wortels uit pot dan deze nu ook toevoegen) Houd vuur laag. Cashew noten pletten en toevoegen
Tips:1. Hoef je niet op de lijn te letten kan je uiteraard dit gerecht eten met kipfilet en cashew noten
2. Heb je eten over bewaar dit tot de volgende dag. Voeg dan door de maaltijd veldsla of rucola toe, en je
hebt een heerlijke lunch
2.
hebt een heerlijke lunch
Geen opmerkingen:
Een reactie posten